Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kod Penebusan Free Fire Terkini

Free Fire, salah satu permainan menembak medan perang yang popular seperti PUBG Mobile dan Pubg mobile memberi kami beberapa kod penebusan untuk hadiah percuma seperti kulit senjata dan pakaian percuma setiap bulan tetapi tahu Free fire juga memutuskan untuk memberikan beberapa hadiah percuma, sama seperti PUBG. Open fire juga memperkenalkan kod Redeem Red light untuk menebus hadiah seperti pakaian Fire free, skin gun api percuma, dan RP.

Free FireFree fire adalah salah satu grafik terbaik dengan gameplay berkualiti HD penuh dan mempunyai prestasi yang sangat baik di telefon bimbit, dan juga tersedia untuk PC di emulator. Seperti P, UBG kami hanya neto untuk memasangnya di Gameloop. Sekiranya anda mahukan kulit dan pakaian yang bagus di Free Fire, anda mesti membelanjakan sejumlah wang yang baik, tetapi berikut adalah penyelesaian kecil kerana Garena memperkenalkan kod penebusan Red percuma 2021 kepada anda. Kod penebusan tersedia di seluruh dunia, bukan untuk wilayah terhad, iaitu sangat baik kerana PUBG memberi kami kod penebusan untuk bahagian terhad. Namun, tidak ada batasan bagi negara atau wilayah di Free Fire, dan Anda dapat menggunakan kod penebusan lampu Percuma ini pada ID permainan baru atau lama.

Cara Mendapatkan kod Penebusan Terbaru Dengan Free Fire (Disyorkan)

Sekiranya anda mahukan kod Penebusan Terkini untuk Free Fire, anda mesti memeriksa Tab Lobby Vault Permainan kerana Fire gratis memberikan kod penebusan yang berbeza untuk ID api percuma yang berbeza, jadi mungkin anda mempunyai beberapa kod penebusan khas untuk memeriksanya di permainan anda. Ini adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan sistem terkini dan berfungsi, dan banyak laman web berkongsi kod penebusan di laman web ini, tetapi saya mengesyorkan anda menggunakan kod Penebusan tersebut dalam permainan anda.

Tebus Kod Dengan Free Fire 2021

Kod penebusan ini berfungsi pada ID api bebas yang masuk dengan Facebook, Gmail, atau perkhidmatan lain dan tidak berfungsi untuk Pemain tetamu, jadi anda mesti log masuk dengan betul dengan mana-mana akaun, dan jika anda bermain permainan sebagai tetamu, maka anda tidak dapat menebus kod ini.

 Kod-kod ini diberikan oleh Garena secara rasmi.

 1. FBSHARE10RBU (Dikemas kini) Dalam Hadiah, Berlian dan Item percuma
 2. FRESNILMFAST (Dikemas kini) Dalam Ganjaran Berlian dan Item percuma
 3. CONGRATZ2MIL (Dikemas kini) Dalam Ganjaran Berlian dan Item percuma
 4. FF49MLIKESGV (Dikemas kini) Dalam Ganjaran Berlian dan Item percuma
 5. FB495MLIKESP (Dikemas kini) Dalam Hadiah dan Berlian percuma
 6. FBSHARE10RB0 (Dikemas kini) Dalam Hadiah, Berlian dan Item percuma
 7. CANGFATA6ZIL (Dikemas kini) Dalam Ganjaran Berlian dan Item percuma
 8. E7SKE1R631H1 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod
 9. D4G1D33SD5D4 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod tersebut
 10. Y7KS1ER623H1 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod
 11. Y7PS1HR623H4 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod
 12. G4D1126E4D5S (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod
 13. Z1KS1ET643S1 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod tersebut
 14. T4W41S62W564 (Dikemas kini) mendapat ganjaran yang tidak diketahui dengan menebus kod tersebut

Setiap kod penebusan mempunyai beberapa tarikh luput yang tetap, jadi jika sistemnya, maka itu mungkin tidak berfungsi, jadi, dalam kes ini, cubalah beberapa kod penebusan yang sah.

Kod penebusan api percuma ini sepenuhnya membolehkan anda mendapat hadiah terbaik secara percuma. Namun, satu akaun boleh digunakan hanya sekali, jadi jika anda sudah menebus kod dan mencuba lagi kemudian, sistem menunjukkan beberapa ralat, jadi jangan mencuba lebih dari satu kali untuk menebus kod yang sama, dan jika anda menginginkan lebih banyak ganjaran kemudian cuba undang-undang lain untuk menunggu sistem baru untuk bulan atau musim baru.

Kod penebusan ini diberikan oleh Garena reward dan sah untuk semua pengguna api percuma di semua peranti seperti android, ios, atau emulator windows, jadi ini untuk seluruh masyarakat, jadi gunakannya jika anda berasal dari mana-mana peranti mudah alih.

Cara menggunakan kod Redeem Red


 • Mudah menggunakan kod penebusan api percuma, dan pengguna hanya perlu mengikuti langkah-langkah ini.
 • Buka laman web rasmi api percuma secara percuma Ganjaran >>>> Link.
 • Di mana anda dapat melihat empat pilihan untuk log masuk ke ID api percuma anda
 • Log masuk ke permainan api percuma anda menggunakan pilihan apa pun
 • Selepas log masuk, anda dapat melihat beberapa teks seperti Tebus kod dan 3 kotak anda.
 • Tampal kod penebusan anda dalam tiga kotak, dan kod Penebusan anda mestilah dalam huruf besar dan angka.
 • Periksa semula kod tebus dan pastikan tidak ada kesalahan di dalamnya.
 • Klik pada Confirm dan tunggu sebentar
 • Sekiranya kod tebus yang anda masukkan salah atau tamat tempoh, maka ini menunjukkan kesalahan berikut (Gagal menebus atau kod tidak sah atau ditebus), jadi dalam kes ini, anda mesti memeriksa kod penebusan dan sambungan internet anda.
 • Sekiranya anda menghadapi masalah selain daripada itu, buat komen di bawah.

Ikuti semua langkah demi langkah untuk mengumpulkan hadiah dalam api percuma dengan menggunakan kod penebusan yang diberikan oleh GARENA Free Fire.

Mengapa Free Fire memberi anda kod penebusan ini

Kod tebus ini mempunyai ganjaran berguna tetapi bukan yang terbaru dan paling popular kerana free fire mengatakan bahawa mengenai kod penebusan ini memberi ganjaran bahawa kod ini benar-benar percuma tetapi tidak dengan ganjaran terkini kerana jika tidak adil jika api terbuka memberi anda ciri-ciri yang dibayar bagi mereka yang membelanjakan sejumlah wang yang baik untuk mereka jadi jangan mengharapkan perkara terkini dan terkini dengan kod penebusan ini.

Catat Ulasan for "Kod Penebusan Free Fire Terkini"