Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TV 32 Inci Terbaik 2021

TV 32 inci terbaik mempunyai platform pintar dan juga sokongan HDR - menjadi ringkas tidak bermaksud melepaskan semua teknologi terkini. TV 32 inci terbaik sesuai untuk mereka yang mempunyai ruang tamu kecil, atau sebagai TV di bilik tidur atau pejabat . Ini adalah TV yang lebih besar yang mungkin anda lihat diiklankan dan didorong paling kuat di kedai-kedai, tetapi saiznya yang kompak tetap dijual seperti kue panas bersaiz sederhana, kerana kepraktisannya.

TV 32-inci terbaikSudah tentu, TV 32 inci terbaik biasanya jauh lebih murah daripada peranti yang lebih besar, dan tetap popular dengan alasan itu sahaja, yang semestinya wajar. Tetapi walaupun anda membeli dengan anggaran, anda masih memerlukan kualiti terbaik yang anda dapat dengan harga itu, dan itulah yang kami harapkan.

TV 32-inci sememangnya popular semasa musim kembali ke sekolah, dan khususnya pelajar uni akan dapati ukuran ini sesuai untuk semua kecuali bilik tidur yang sempit.

Walaupun mereka mungkin tidak menawarkan setiap ciri canggih dari TV terbaik di luar sana, 32-inci masih boleh menyediakan pilihan TV pintar yang hebat bagi mereka yang ingin menghabiskan lebih sedikit. Setelah itu, anda boleh mendapatkan beberapa TV 32-inci yang cantik, dengan harga yang mula bersilang dengan TV 43-inci terbaik yang lebih murah.

Anda tidak akan menemui TV 4K di sini, dan sementara terdapat model dengan HDR, jangan mengharapkan kawalan kecerahan dan kontras yang anda dapat dari ukuran sinematik yang lebih besar, seperti TV 48 hingga 50 inci terbaik atau TV 55 inci terbaik. Secara amnya, TV ini direka untuk menawarkan kelebihan skrin HD mereka, dan itu tidak masalah dengan kami.

Jangan lupa untuk melihat senarai TV terbaik kami di bawah £ 500 juga, di mana TV 32 inci beriringan dengan peranti yang lebih besar yang masih berpatutan.

TV 32 inci Terbaik: Adakah Ukuran Ini Sesuai Untuk Anda?

Sukar untuk mempercayai bahawa TV 32 inci pernah dianggap besar, tetapi hari ini ukuran skrin ini sering dicari sebagai TV sekunder. Mereka cenderung digunakan di lokasi yang ruangnya sangat mahal atau anda ingin melihat layar dari dekat: itu bermaksud dapur, pejabat, bilik mandi dan gimnasium. Tetapi bagi mereka yang mahukan layar pintar masuk ke ruang yang lebih kecil, TV Full HD 32-inci yang sederhana adalah pilihan yang ideal.

Jelas sekali, jangan memilih salah satu jika anda benar-benar mahukan sinematik dan teknologi tinggi - anda tidak akan menemui TV OLED terbaik dalam ukuran ini, dan mereka cenderung tidak mempunyai ciri penyambungan TV permainan terbaik. Mari kita bersikap realistik bahawa tumpuan di sini adalah untuk mendapatkan gambaran yang jelas, dan bunyi yang cukup baik sehingga anda dapat mendengar apa yang berlaku.

TV 32 inci Terbaik: Apa Yang Perlu Dicari

TV 32 inci adalah kubu terakhir Full HD, jadi jangan berharap untuk menemui panel 4K di skrin sebesar ini. Itu bukan kerugian besar: Ultra HD hampir tidak akan memukau anda dengan gambar sekecil ini

Walau bagaimanapun, beberapa TV 32 inci masih menawarkan sokongan HDR, yang memberi anda gambaran yang lebih baik secara keseluruhan. Sekiranya anda boleh, kami mengesyorkan anda mendapatkannya dengan ciri ini, kerana ia dapat menjadikan gambar kelihatan lebih bertenaga dan kaya - ini adalah salah satu daripada beberapa peningkatan teknologi TV baru-baru ini yang sama berkesan pada skrin kecil dan besar. Perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video dan Disney + semuanya menawarkan sokongan HDR untuk filem dan TV.

Jika tidak, TV pada ukuran ini cenderung dilucutkan dari segi ciri, tetapi itu tidak bermakna anda masih tidak dapat menikmati platform pintar yang baik yang menyokong perkhidmatan streaming video utama.

LG 32LM63001. LG 32LM6300

Untuk TV 32 inci terbaik, LG LM63 adalah bukti bahawa anda tidak perlu berkompromi dengan ciri hanya kerana layarnya kecil. TV LCD HD Penuh ini mempunyai reka bentuk ringkas namun canggih yang menawarkan pilihan pemasangan atau pemasangan dinding. Tidak ada kekurangan hubungan yang baik dengan tiga input HDMI, dua port USB dan Wi-Fi bawaan.

Terdapat lampu latar langsung dan pemprosesan quad-core untuk peningkatan penskalaan, gambar yang lebih tajam, dan warna yang lebih tepat. Terdapat juga kawalan penentukuran penuh dan pelbagai mod gambar yang menyertakan satu dengan jeda input rendah untuk permainan. LM63 bahkan menyokong HDR10 dan HLG, dengan yang terakhir digunakan oleh BBC iPlayer.

Dengan perkhidmatan streaming video, TV 32 inci ini adalah yang terkuat, dengan platform pintar webOS pemenang anugerah LG. Sistem responsif dan intuitif ini menawarkan pilihan perkhidmatan yang menyeluruh, termasuk Netflix, Amazon, YouTube, Apple TV +, dan semua perkhidmatan tambahan di UK.

LM63 juga mempunyai Freeview HD dan penala satelit, yang membolehkan anda menikmati semua program siaran kegemaran anda. Malah ada Dolby Audio dan mod surround maya, menjadikan bintang kecil ini sebagai TV pintar 32 inci untuk dikalahkan.

Hisense 32A5600FTUK2. Hisense 32A5600FTUK

Sebuah TV kecil yang tidak akan meruntuhkan bank, peranti Hisense 32A5600FTUK 32-inci tidak terlalu banyak menjejaskan kualiti suara dan gambar untuk menjaga harga turun. Ia mempunyai warna yang terang, tepat dan reka bentuk yang padat.

Dari jauh, anda mendapat akses segera ke beberapa perkhidmatan penstriman paling popular seperti Netflix atau YouTube. Ini juga dilengkapi dengan Freeview Play yang dipasang untuk mengikuti TV minggu lalu, seperti dari BBC atau ITV. Untuk lebih banyak cara untuk menonton, membaca berita, atau bermain permainan, kedai aplikasi juga mempunyai banyak kemungkinan.

Anda mungkin fikir anda perlu mengeluarkan banyak wang di TV untuk kualiti gambar yang baik atau ciri pintar yang berguna, tetapi itu tidak berlaku - ulasan Hisense 32A5600FTUK kami mendedahkan bahawa ia adalah TV anggaran dengan banyak cara untuk disiarkan, jadi ini adalah pilihan yang bagus untuk bilik tidur, pejabat atau ruang tamu kecil.

Toshiba WK3C3. Toshiba WK3C

Sekiranya anda mahukan TV yang dapat disatukan dengan rumah pintar lain yang dikendalikan oleh Alexa, Toshiba WK3C akan menjadi pilihan yang tepat. Dengan dua mikrofon yang dipasang di depan, bukan sahaja anda dapat menggunakan Alexa untuk mengendalikan TV anda dengan suara, tetapi anda juga dapat menggunakannya sebagai paparan pintar, sehingga anda dapat memperoleh semua jawaban untuk pertanyaan anda. soalan yang membara.

Mengingat betapa murahnya, anda tidak akan terlalu banyak mengorbankan kualiti gambar. Ini jauh dari sempurna tetapi anda masih akan mendapat warna terang dan gambar yang agak terperinci. Satu lagi kelebihan besar ialah suara, kuat, seimbang, dan anda tidak perlu memperbaikinya dengan bar suara jika anda merancang untuk menggunakannya sebagai TV dapur.

Walaupun anda tidak mempunyai sistem operasi yang komprehensif seperti Android TV atau Roku, anda masih dapat mengalirkan semua rancangan kegemaran anda dari perkhidmatan seperti Netflix dan Prime Video tanpa perlu memasang teknologi tambahan, dan Freeview Play menggabungkan perkhidmatan tangkapan Inggeris seperti BBC iPlayer, ITV Hub, dan All 4.

Sony KDL-32WE6134. Sony KDL-32WE613

Sony WE61 adalah satu lagi TV 32-inci yang hebat yang berjaya menggunakan banyak ciri walaupun jumlah skrinnya berkurang. TV LCD HD Sedia ini memanfaatkan bakat khas Sony dengan reka bentuk yang elegan, dan bingkai yang sempit berkat lampu latar LED tepi. Malah ada pengurusan kabel untuk memastikan semuanya kemas.

WE61 memberikan prestasi gambar yang unggul dengan sejumlah ciri gambar, termasuk pemproses X-Reality PRO Sony, Dynamic Contrast Enhancer, sokongan HDR, dan teknologi Warna Langsung. Malah ada Motionflow XR untuk gerakan yang lebih lancar semasa anda menonton bola sepak, dan ClearAudio + untuk kualiti suara yang lebih baik.

TV pintar 32 inci ini tidak begitu menyeluruh seperti LG dan Samsung, tetapi ia masih menyokong suspek biasa seperti Netflix dan YouTube. Terdapat juga Freeview Play untuk akses mudah ke semua perkhidmatan catch-up di UK. Untuk siaran TV UK terdapat penala HD Freeview, dan jika anda ingin menyambungkan peranti lain, Sony menyertakan sepasang input HDMI dan dua port USB.

Panasonic TX-32FS503B5. Panasonic TX-32FS503B

Panasonic FS503 sebahagian besarnya mencerminkan Sony dari segi reka bentuk dan ciri, menjadikannya TV 32-inci yang padat. Model LCD Ready HD ini juga menampilkan lampu latar LED dan mempunyai reka bentuk minimalis yang ramping dengan pilihan pemasangan atau pemasangan dinding.

Terdapat banyak ciri pemprosesan untuk memastikan kualiti gambar terbaik, seperti prestasi kontras tinggi, sokongan HDR, dan peredupan lampu latar adaptif. Terdapat juga sejumlah mod gambar, termasuk mod sukan dan permainan khusus, bersama dengan kawalan penentukuran.

TV Pintar 32-inci ini dilengkapi dengan Skrin Utama Saya 3.0 dari Panasonic, yang membolehkan anda menikmati perkhidmatan streaming seperti Netflix dan YouTube. Di samping itu, semua perkhidmatan catch-up UK dapat diakses melalui Freeview Play, dan untuk TV langsung terdapat penala HD Freeview.

Dari segi sambungan terdapat dua input HDMI, sepasang port USB dan Wi-Fi bawaan. Akhirnya, sistem audio yang baik ditambah dengan beberapa mod bunyi, termasuk surround maya, melengkapkan TV 32-inci yang kuat.

Tajam 1T-C32BC5KH2F (32BC5K)6. Tajam 1T-C32BC5KH2F (32BC5K)

Anda tidak akan pernah mendapat bunyi surround seperti bar suara dari TV kecil, apalagi yang murah. Tetapi jika anda mahukan peranti yang tidak perlu anda sambungkan ke peranti audio luaran, maka Sharp 1T-C32BC5KH2F (32BC5K) akan menjadi pilihan yang baik kerana kemampuan kelantangannya yang besar.

Bukan hanya sangat kuat, tetapi kualiti gambarnya juga bagus - ia mempunyai kontras yang tepat antara kawasan terang dan gelap yang sempurna untuk memaparkan kandungan terperinci di layar. Warna kadangkala kelihatan sedikit kusam walaupun tidak begitu ketara pada kebanyakan jenis TV.

Pra-pemasangan pada set TV kompak ini adalah semua aplikasi penstriman yang anda perlukan termasuk Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer dan YouTube. Tidak semudah menavigasi seperti Android atau Roku TV, tetapi semua yang anda perlukan ada di sana.

TCL 32ES5687. TCL 32ES568

TV 720p dengan ciri pintar TV Android terbina dalam, hampir sukar untuk mempercayai bahawa TCL 32ES568 mempunyai harga yang rendah. Peranti padat ini mempunyai reka bentuk hitam pintar menjadikannya sempurna untuk ruang tamu, bilik tidur atau pejabat yang kecil.

Penyediaan semudah mengikuti beberapa arahan di aplikasi Google Home, maka anda boleh pergi. Ia dilengkapi dengan beberapa aplikasi penstriman utama yang telah dipasang sebelumnya seperti Netflix, Disney + dan Amazon Prime, anda boleh memuat turun yang lain dari Google Play Store atau rancangan Chromecast terus dari telefon pintar anda.

Kualiti gambar jelas cukup baik, dengan warna hitam pekat dan kontras yang seimbang. Beberapa perkara yang perlu diperhatikan adalah bahawa warnanya lebih cerah dan suaranya sedikit kental, anda boleh membaca lebih lanjut mengenai itu dalam ulasan TCL 32ES568 penuh. Pasti tidak akan sepadan dengan TV yang harganya tiga kali lebih banyak, tetapi anda tidak boleh menjangkakannya - secara keseluruhan, ia sangat bernilai untuk wang.

Catat Ulasan for "TV 32 Inci Terbaik 2021"