Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pengecas Tanpa Wayar Terbaik

Pengecas tanpa wayar terbaik dapat membantu anda memotong tali pusat dengan baik Selamat datang ke panduan kami untuk pengecas tanpa wayar terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2021. Pada asasnya semua telefon separuh layak yang dijual hari ini kini menyokong pengecasan tanpa wayar dan, dengan baik, pad pengecasan. gunakan hanya meletakkan telefon bimbit anda di atasnya dan anda boleh pergi.

pengecas tanpa wayarTelefon moden seperti Samsung Galaxy S21 dan Apple iPhone 12 adalah rakan kongsi yang sesuai untuk salah satu pengecas tanpa wayar terbaik, tetapi terima kasih kepada semua pembuat yang menggunakan standard pengecasan tanpa wayar Qi, ia tidak menjadi masalah dengan apa yang anda buat. Kecuali anda mempunyai peranti dengan anggaran yang tepat, kemungkinan anda sudah mempunyai fungsi pengecasan tanpa wayar.

Ingin memasuki dunia pengecas tanpa wayar tetapi tidak mempunyai telefon dengan fungsi tanpa wayar? Kemudian lihat panduan kami untuk telefon terbaik, telefon Android terbaik, dan telefon murah terbaik. Dan, bagi mereka yang mengetahui bahawa mereka mahukan peningkatan Apple atau Samsung, lihat telefon Samsung terbaik kami dan panduan membeli iPhone terbaik.

Anker PowerWave Pengecas Tanpa Wayar Anker

Spesifikasi
Jenis: Berdiri
Orientasi: Tegak dan mendatar
Mengecas: 10W

Anker tentunya mengetahui teknologi pengecasannya, dan PowerWave 10W Stand memberi anda tempat yang sempurna untuk meletakkan telefon anda setelah seharian (dan pengeringan) - ia memberi anda kuasa antara 5W dan 10W, bergantung pada model dan model telefon anda.

Tekstur sentuhan dan asas getah menjadikannya pekat di permukaan mana pun, dan juga ringan. Tambahkan fakta bahawa ia berfungsi melalui banyak sarung telefon pelindung juga, dan ini pasti salah satu pengecas wayarles terbaik di luar sana sekarang pada pandangan kami.

Anda boleh mengecas pelbagai telefon di pemegang ini, termasuk iPhone dan telefon bimbit Samsung Galaxy, dan anda juga boleh meletakkannya secara mendatar atau menegak. Sebagai bonus tambahan, anda juga mendapat dua port USB ganti untuk mengecas alat anda yang lain.

Lihat bagaimana Anker PowerWave 10 dibandingkan dengan saingan sengit dalam ciri perbandingan Anker PowerWave 10 vs Moshi Porto Q kami.

Moshi Porto Q

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 10W
Ciri-ciri: bateri 5,000 mAh

Moshi Porto Q kelihatan lebih baik daripada kebanyakan pengecas tanpa wayar di luar sana dan juga mudah alih - serta menggunakannya sebagai pengecas tanpa wayar yang menghubungkan ke sumber kuasa melalui USB, anda juga boleh memasukkannya ke dalam beg anda dan menggunakannya untuk mengecas bateri anda . alat semasa anda dalam perjalanan.

Kami menyukai hampir semua perkara mengenai Moshi Porto Q, dari profil rendah peranti, hingga barisan LED di sebelah yang memberitahu anda betapa casnya. Pengecasan 5W bukanlah yang terpantas yang anda dapati, tetapi lebih dari cukup untuk mendapatkan dorongan tambahan pada siang hari.

Ia berkemas dalam bateri 5.000 mAh, yang cukup untuk mengecas telefon anda sekali atau dua kali, dan reka bentuk kain dan getah yang bergaya bermaksud tidak ada kemungkinan peranti anda tergelincir di sini. Pemenang semua dalam satu, walaupun harganya agak mahal.

Pengecas Tanpa Wayar RavPower

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 10W

Inginkan peranti anda dicas tanpa wayar tetapi mahu menghabiskan sedikit masa sepanjang perjalanan? Kami harap kami mengesyorkan RavPower Wireless Charger, pad pengecas yang boleh anda percayai dari salah satu nama paling terkenal dalam perniagaan pengecasan mudah alih.

Pengecas tanpa wayar yang ringkas dan ramping ini dapat memberikan daya pengecasan 10W untuk peranti yang dapat menerimanya, dan turun kembali ke 5W apabila tidak disokong. Perkara penting ialah: ia boleh mengecas hampir semua telefon yang dilengkapi dengan sokongan pengecasan tanpa wayar.

Panel aluminium di bahagian bawah dan lubang udara memastikan peranti tidak terlalu panas, dan berhenti mengecas jika objek logam dikesan, untuk perlindungan tambahan. Mungkin bahagian terbaik adalah harganya, yang sangat kompetitif untuk pengecas tanpa wayar.

Pengecas Tanpa Wayar INIU

Spesifikasi
Jenis: Berdiri
Orientasi: Vertikal
Mengecas: 15W

Terdapat banyak perkara yang disukai mengenai pengecas tanpa wayar pantas yang berpatutan ini, bukan juga hakikat bahawa ia mempunyai gegelung super-konduktif ganda dalam susunan angka lapan. Ini bermakna anda mendapat output maksimum pengecasan pantas 15W dalam orientasi telefon bimbit menegak dan mendatar dan, berkat sokongannya untuk standard Qi, telefon bimbit iPhone dan Android yang serasi dengan sempurna.

Dudukan ini dikuasakan oleh kabel USB Type-C yang cepat dicas, yang masuk ke dudukan di bahagian belakang (sehingga mudah disembunyikan), dan pendirian itu sendiri memberikan penginderaan jarak 4mm, yang bermaksud bahawa telefon dapat diisi melalui casing tanpa sebarang pengecasan. kelajuan terganggu.

INIU Wireless Charger juga mempunyai titik harga yang sangat berpatutan. Semua pengecas tanpa wayar bergaya dan serba boleh.

Mophie Powerstation Wireless XL

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 5W
Ciri-ciri: bateri 10,000mAh

Mengapa tidak mencabut kabel sepenuhnya dan mengecas telefon anda menggunakan pek bateri mudah alih dengan pengecasan tanpa wayar? Mophie telah melindungi anda dengan Charge Stream Powerstation Wireless XL, mengemas 10,000mAh bateri di dalamnya.

Cas sebelum bepergian dan anda boleh menggunakan pengecas untuk mengecas telefon anda dengan atau tanpa kabel (sama ada dengan meletakkannya di atas atau memasangnya melalui USB). Peranti lebih kecil daripada telefon bimbit purata anda, walaupun beberapa kali lebih tebal.

Anda mungkin terkejut betapa banyak kebebasan tambahan yang disediakan oleh pengecas tanpa wayar, dan dari Mophie anda tahu bahawa ia akan menjadi peranti yang boleh anda andalkan. Tidak diragukan lagi salah satu pilihan terbaik di sekitar.

Untuk melihat bagaimana pengecas tanpa wayar ini dibandingkan dengan pilihan nombor satu kami, pastikan untuk melihat ciri perbandingan Anker Powerwave 10 vs Mophie Powerstation Wireless XL.

Penimbal Piksel Google

Spesifikasi
Jenis: Berdiri
Orientasi: Vertikal
Mengecas: 10W

Sempurna untuk Google Pixel 3 atau Google Pixel 4 anda - seperti yang anda dapat meneka dari namanya - Pixel Stand menjadikan telefon pintar buatan Google anda menjadi lebih daripada paparan pintar semasa ia dicas. Sebaik sahaja anda menyambungkan telefon anda, anda mendapat beberapa pilihan untuk akses Pembantu Google bebas tangan, tetapan paparan sentiasa aktif dan banyak lagi.

Selain itu, ini adalah dok pengecasan tanpa wayar yang cukup standard, dan kami sebenarnya menyukai pendekatan yang mudah. Kadar caj 10W dan putih adalah satu-satunya pilihan warna anda buat masa ini. Telefon berkemampuan Qi lain akan berfungsi dengan ini, tetapi bentuk dan ukurannya dirancang untuk piksel unggulan.

Dudukan Pengecasan Tanpa Wayar Logitech Powered

Spesifikasi
Jenis: Berdiri
Orientasi: Vertikal
Mengecas: 7.5W

Logitech Powered Wireless Charging Stand memastikan iPhone anda tetap berdiri dan kelihatan semasa dicas, jadi anda boleh terus memeriksa cuaca atau melayari web atau apa sahaja yang anda lakukan (ini sangat berguna jika telefon anda mempunyai Face ID).

Dok ini serasi dengan iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 dan iPhone 8 Plus, dan memberikan kuasa sehingga 7.5W untuk pengecasan yang cukup pantas. Kami mencadangkan penampilan dan bukannya prestasi yang anda beli ini.

ESR Ultra-Ramping

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 10W

Dengan ketebalan hanya 5.5 milimeter, ini adalah salah satu muatan Qi yang paling berkesan di pasaran sekarang. Menawarkan perlindungan terhadap pemanasan berlebihan dan litar pintas, permukaan getah yang tidak licin dikelilingi oleh bingkai zink yang menjanjikan untuk menghilangkan haba lebih cepat daripada model plastik.

Ia dilengkapi penunjuk pengecasan LED lembut yang mati setelah 60 saat agar tidak mengganggu tidur anda, dan reka bentuk yang ringkas menjadikannya teman perjalanan yang ideal.

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 7.5W

Belkin's Boost up Wireless Charging Pad mempunyai permukaan yang tidak licin yang dapat mengelakkan berlakunya kemalangan. Pengecas juga menggunakan gegelung pemancar 7.5 watt, menghasilkan pengecasan tanpa wayar yang pantas. Keselamatan juga menjadi keutamaan, dengan sensor perlindungan termal dan rangkaian pengesanan badan asing untuk memantau operasi. Belkin Boost up Wireless Charging Pad memastikan pengguna tidak perlu bimbang tergelincir atau pecah.

Dudukan Pengecasan Tanpa Wayar Samsung

Spesifikasi
Jenis: Berdiri
Orientasi: Vertikal
Pengecasan: 9W

Samsung mengetahui satu atau dua perkara mengenai pengecas tanpa wayar terbaik (terutamanya untuk peranti Samsung, walaupun ini berfungsi dengan mana-mana telefon yang menggunakan Qi): tempat pengecasan rasmi mereka dibuat dengan baik, direka dengan baik, dan mudah digunakan.

Lebih baik lagi, anda boleh menggunakan telefon anda dalam mod potret atau landskap semasa mengecas. Anda mendapat kuasa pengecasan hingga 9W, jika telefon bimbit anda dapat mengambil banyak, dan anda boleh mengambil pengecas ini dengan warna putih atau hitam.

Pengecas Tanpa Wayar Choetech Caricatore

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 7.5W

Cukup letakkan peranti anda di Choetech Caricatore Wireless Charger berbentuk segi empat untuk pengecasan segera. Pengecasnya sangat nipis, berukuran hanya 0,3 inci, membantu memberikan penampilan mudah alih yang anggun. Di dalam pengecas terdapat cip pintar yang menghalang voltan berlebihan, litar pintas dan terlalu panas.

Walaupun saiznya kecil dan kos rendah, Choetech Caricatore Wireless Charger menawarkan pengecasan, mobiliti dan keselamatan yang cekap.

Untuk melihat bagaimana Choetech Caricatore Wireless Charger bersaing dengan pengecas tanpa wayar bertaraf tinggi yang lain, periksa ciri perbandingan Mophie Powerstation Wireless XL vs Choetech Caricatore T511.

Fonesalesman WoodPuck

Spesifikasi
Jenis: Pad
Orientasi: Melintang
Mengecas: 7.5W

Sekiranya anda peminat produk yang diperbuat daripada buluh, Fonesalesman WoodPuck adalah untuk anda. Pengecas serasi QI yang terbuat dari buluh kukuh dan selamat, dengan penempatan yang tidak cekap dan pengesanan terlalu panas melalui pemberitahuan audio yang sederhana. Mao Zhu Bamboo menghiasi seluruh pengecas, yang kelihatan lebih langsing dengan soket mikro-USB tersembunyi. Pengecas buluh yang cantik boleh didapati dalam warna Espresso gelap dan warna Cappuccino.
Cara memilih pengecas tanpa wayar yang sesuai untuk anda

Terdapat beberapa perkara penting yang harus anda pertimbangkan semasa memilih pengecas tanpa wayar untuk telefon anda. Yang pertama adalah tahap yuran yang anda cari. Terima kasih kepada standard pengecasan tanpa wayar Qi, dan perkembangan teknologi pengecasan tanpa wayar, terdapat banyak pengecas tanpa wayar dengan kos yang sangat sedikit yang akan memberikan pengecasan tanpa wayar sehingga 10W.

Walau bagaimanapun, jika anda menginginkan lebih daripada itu, maka pilihan anda mulai menjadi lebih kecil dan, yang lebih penting bagi banyak orang, anggaran yang diperlukan untuk membelinya meningkat. Semasa kita bercakap mengenai pengecasan, pastikan juga perhatikan bahawa beberapa pengecas tanpa wayar hanya memberikan kelajuan pengecasan tertentu untuk jenis telefon tertentu - anda akan melihat pengecas 15W, misalnya, yang hanya akan dihantar ke telefon Android dan bukan iPhone.

Kebenaran mengenai kelajuan pengecasan tanpa wayar adalah bahawa, bagi kebanyakan orang, 10W atau 15W lebih daripada cukup untuk dicas. Telefon anda tidak akan dicas secepat yang disambungkan ke kabel langsung (kecuali jika anda mengecas hanya dengan kabel USB), tetapi anda tidak akan menunggu setengah hari untuk mengecas dengan baik. Kami berpendapat bahawa bagi kebanyakan orang sesuatu yang lebih cepat, walaupun pasti menyenangkan, tidak penting dalam apa cara.

Perkara penting lain yang harus diputuskan sebelum membeli pengecas tanpa wayar adalah jenis yang anda mahukan, dan itu dari segi reka bentuk dan jenis estetika. Terdapat pengecas tanpa wayar arus perdana dan pengecas tanpa wayar di mana ia boleh diputuskan dan dibawa sebagai sejenis pek bateri tanpa wayar. Fungsi jenis terakhir sememangnya berguna, tetapi ini bermakna anda harus mengeluarkan sedikit perbelanjaan.

Pilihan reka bentuk estetik utama yang perlu dipertimbangkan adalah jika anda mahukan pengecas jenis berdiri, apabila telefon bimbit berada di atasnya, atau jenis mendatar di mana telefon bimbit diletakkan rata seperti pelapis.

Catat Ulasan for "Pengecas Tanpa Wayar Terbaik"