Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kerusi Permainan Terbaik Tahun 2021

Kerusi permainan terbaik untuk semua belanjawan dan pemain dengan sebarang bentuk atau saiz badan Kerusi permainan terbaik untuk tahun 2021 bukan sekadar kelihatan cantik. Sama ada anda seorang pemain permainan konsol atau pemain PC, pemain permainan kasual atau yang paling kuat dari tegar, kerusi permainan yang baik adalah mustahak. Ini penting kerana jika anda merasa tidak selesa, anda tidak akan berada di puncak permainan anda, dan kerana lama-kelamaan, tempat duduk yang buruk atau tidak sesuai boleh menyebabkan semua kesakitan dan kesakitan.

kerusi permainan terbaikDan, jika mencegah kesakitan adalah matlamat utama anda dalam memperbaiki susunan tempat duduk anda, maka kami mempunyai kerusi permainan terbaik untuk cadangan sakit belakang.

Sudah tentu, tidak ada dua pemain yang sama. Itulah sebabnya panduan kami ke kerusi permainan terbaik mengambil kira pemain dari semua peringkat umur, jenis badan dan saiz, serta faktor persekitaran: apa yang kelihatan baik di sebelah bilik permainan dengan pencahayaan RGB mungkin kelihatan agak aneh di sudut tempat anda ruang tamu.

Sama seperti kerusi pejabat terbaik, kerusi permainan tidak dibuat sama - dan kami fikir memilih sesuatu yang nipis atau terhad kerana harganya yang murah adalah pilihan yang salah. Kerusi permainan terbaik bukan hanya tempat meletak pantat anda. Mereka dapat meningkatkan kemampuan dalam permainan anda, mengurangkan sakit belakang, dan membantu mengatasi kecederaan regangan berulang yang ditakuti yang kita risiko ketika kita tidak dapat meletakkan pengawal. Seperti yang akan kita ketahui, kerusi permainan yang berbeza mengutamakan ciri yang berbeza: sebenarnya tidak ada satu kerusi yang sesuai untuk semua orang.

Dalam panduan kami untuk kerusi permainan terbaik, kami telah mengenal pasti pilihan utama dari nama teratas dalam keselesaan ergonomik termasuk Vertagear, GTOMega, Nobelchairs dan Secretlab antara lain. Tetapi kami tidak hanya mencari takhta permainan yang paling mahal atau memilih produk hanya berdasarkan panjang lembaran spesifikasi mereka.

Tidak kira apa jenis kerusi yang anda dapatkan, penting untuk anda merasa selesa ketika bermain: ia harus selesa walaupun semasa sesi permainan paling lama, dan anda harus dapat menyesuaikannya dengan mudah sehingga sesuai dengan badan dan badan anda. gaya duduk yang disukai. Tidak ada gunanya membelanjakan wang anda di salah satu monitor permainan terbaik, komputer riba permainan hebat, dan alat dengar permainan yang cemerlang jika anda akan duduk di hadapan mereka dengan tempat duduk yang lebih rendah.

Kemudahan sangat penting di sini, dan semuanya mempengaruhi semua yang lain. Fikirkan setiap bahagian penyediaan permainan anda sebagai ahli skuad anda: jika satu pasukan tidak sesuai dengan tugas mereka, mereka akan mengalahkan semua orang. Sama juga dengan persediaan anda: jika anda membeli tetikus permainan terbaik tetapi mempunyai kerusi yang tidak membolehkan anda menggunakannya dengan selesa, anda kehilangan apa yang anda beli untuk tetikus itu.

Tempat duduk di sini adalah untuk setiap jenis persediaan - permainan PC desktop dan komputer riba, PS5, Xbox One X dan S, Nintendo Switch, Google Stadia, dan permainan mudah alih juga - untuk setiap jenis permainan dan setiap jenis gamer. Setiap tempat duduk mempunyai cap persetujuan dan kami yakin ia akan memastikan anda berada di puncak permainan anda. Dan jika anda menyemak ulasan tempat duduk, anda akan mendapat pilihan petunjuk dan petua yang berguna untuk membantu anda memutuskan mana yang terbaik untuk anda.

Cadangan Jenama Kerusi Permainan Terbaik pada tahun 2021

1. SecretLab Titan Evo

Spesifikasi
Beban maksimum:
Berat: 33.5kg
Tinggi: 175 - 200cm
Pelapis: NEO Hybrid Leatherette
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Bersandar: 85-165 darjah
Saiz pakej: 85x71x37cm

SecretLab Titan EvoIni adalah kerusi baru dari SecretLab yang mengikuti susunan permainan SecretLab Titan SoftWeave yang kami kaji dengan baik tahun lalu. Memang, ketua itu telah dikaji dengan baik sehingga memenangi anugerah Kerusi Permainan Terbaik di Anugerah 2021, mengalahkan semua pesaing lain.

Dengan kata-kata itu, SecretLab Titan Evo mempunyai tindakan yang sukar untuk diikuti tahun ini, tetapi seperti yang kami perincikan dalam tinjauan SecretLab Titan Evo kami, SecretLab entah bagaimana menjadikan kerusi permainan terbaik di pasaran menjadi lebih baik.

Ini dicapai dengan melancarkan kerusi permainan Titan dan Omega bersama-sama untuk menghasilkan satu reka bentuk, Titan EVO. Ia menggabungkan elemen reka bentuk dari keduanya (walaupun lebih condong ke arah Titan) dan juga ciri. Ia juga mengembangkan produk kerusi permainan dengan beberapa cara kecil tetapi kemas.

Ini termasuk plat atas sandaran tangan magnetik dan bantal kepala magnetik (yang terakhir tidak bermaksud tali bantal yang dapat dilihat), serta sistem sokongan lumbar dalaman yang sangat pintar. Sistem sokongan lumbar dikendalikan oleh dua tombol yang terletak di sandaran belakang, dan membolehkan membran dalaman yang fleksibel bergerak naik dan turun dan masuk dan keluar. Ini bermakna tidak kira ukuran dan bentuk pengguna, mereka dapat menyesuaikan penyokong pinggang sesuai dengan keperluan mereka.

Pangkalan tempat duduk juga telah didesain semula dengan kerjasama pakar ergonomik, dan sangat rapi kerana bukan sahaja secara alami memandu pengasuh untuk duduk di tengah, tetapi pengguna juga dapat bersantai jika dikehendaki di sayapnya seperti yang telah dibuat. menjadi lembut dan lembut. Ia adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia.

Sudah tentu, semua kualiti yang ditawarkan di kerusi permainan SecretLab juga tersedia, seperti sandaran tangan 4D, hidraulik berkualiti dan fungsi kemiringan, serta pilihan pelapis yang sangat baik.

Hasilnya adalah bahawa SecretLab Titan Evo menggunakan pakej yang ditawarkan oleh Titan dan Omega, menawarkan pengalaman yang serupa tetapi lebih baik kepada para pemain secara keseluruhan.

Amaran untuk pembelian segera termasuk harganya, yang sedikit naik dari model tahun lalu, dan juga reka bentuknya, yang hanya terdapat dalam satu rasa, jadi jika anda tidak menyukainya maka itu saja. Walau bagaimanapun, anda boleh membeli tempat duduk dalam tiga saiz yang berbeza, malah pemain terkecil atau terbesar akan dilayan.

Tetapi secara keseluruhan, ini adalah kerusi permainan terbaik di pasaran hari ini, dan saya dengan sepenuh hati mengesyorkan setiap pemain untuk memeriksanya sebelum membuat keputusan membeli.

2. Kulit Asli Seri Epik Noblechairs

Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi: 129.5 - 139.5cm
Pelapis: Kulit asli
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Bersandar: 90 hingga 135 darjah
Buih: Tahan ubah bentuk sejuk

Epik NoblechairsKerusi permainan siri Epic dari Noblechairs adalah mengenai menggabungkan kulit mewah, kualiti terbaik di kelas, dan gaya klasik yang mengingatkan pada kerusi kereta lumba mewah. Ini adalah pilihan yang mudah untuk salah satu kerusi permainan terbaik tahun 2021, dan kami mengesyorkan menambahkannya ke senarai pendek anda jika anda mempunyai anggaran yang sihat.

Keindahan berpakaian kulit ini mudah dipakai dan mempunyai pelapis busa sejuk berkepadatan tinggi untuk keselesaan maksimum - dan juga kukuh, jadi ia akan bertahan lama setelah anda membelinya. Berhati-hatilah, ini adalah salah satu kerusi yang lebih besar dalam senarai kami, jadi ini tidak sesuai untuk tempat yang ketat.

Secara keseluruhan, jika anda berbelanja di kelas premium pasaran kerusi permainan, maka Kursi Kulit Asli Epic Series dari NobelChairs semestinya berada di bahagian atas senarai anda.

Ingin membandingkan dua kerusi teratas dalam panduan kami untuk membeli kerusi permainan terbaik? Kemudian pastikan untuk melihat ciri perbandingan SecretLab Titan SoftWeave vs Noblechairs Genuine Leather Series Genuine Leather kami.

Kami juga mempunyai ciri khas yang membandingkan kerusi berharga premium ini dengan tawaran bajet teratas juga, jadi jika anda tidak pasti sama ada anda perlu menghabiskan banyak wang, lihat Kerusi Kulit Asli Seri Epik kami dari kerusi Kursi Permainan Noblechairs vs GTPlayer perbandingan juga.

3. Kerusi Permainan GPlayer

Spesifikasi
Beban maksimum:
Dimensi: 70 x 50 x 136.5 cm
Bersandar: 90 - 150 darjah
Pelapis: Kulit
Buih: Ingatan penyembuhan sejuk
Putar: 360 darjah

GPlayerSekiranya anda membeli kerusi permainan terbaik dengan harga kurang dari £ 200, maka GTPlayer Gaming Chair adalah pilihan yang hebat.

Pertama, sangat berpatutan murah. Sebilangan kerusi lain dalam panduan ini berharga 3 atau 4 kali ganda, sesuatu yang sangat menonjol adalah nilainya.

Peringkat tersebut tidak bermaksud kualiti binaan yang buruk atau buruk, atau kekurangan ciri teras. Anda mendapat reka bentuk bergaya yang disempurnakan dengan kulit berikat yang halus, bantal tempat duduk dan sandaran kepala tambahan, kastor bergulir yang lancar, dan kelancaran yang sangat baik.

Tempat duduk itu sendiri dapat memutar 360 darjah penuh, sementara tempat duduk bersandar dan bergoyang juga antara 90 ~ 150 darjah, yang bermaksud jika anda ingin tidur sebentar antara sesi permainan, anda boleh melakukannya.

Kerusi Permainan GTPlayer juga tersedia dalam 5 warna yang bergaya, termasuk Putih, Biru, Hijau, Kelabu dan Merah. Persediaan juga mudah dan setiap tempat duduk dilengkapi dengan jaminan pulangan 30 hari.

4. Razer Iskur

Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi yang disyorkan: 174 cm hingga 181 cm
Pelapis: Kulit PVC
Armrest: 4D
Kastor: Roda Kastor 6 cm
Jenis Buih: Buih Berbentuk Ketumpatan Tinggi
Sudut belakang boleh laras: 139 Darjah

Razer IskurRazer baru saja memasuki pasar kerusi permainan, tetapi percubaan pertamanya, Razer Iskur, menunjukkan seberapa baik syarikat memahami pemain, dan juga bagaimana ia dikurung ketika membangun perkakasan permainan.

Pertama, kerusi permainan ini hanya memancarkan kemewahan, dengan sandaran paling bergaya yang pernah kita lihat (jalurnya cantik) dan jahitan berkualiti baik di tempat duduknya yang halus dan mesra. Kerusi ini hanya boleh didapati di satu warna, iaitu warna hitam dan hijau khas Razer (kulit PVC hitam matte dan jahitan hijau). Jelas, jika ini adalah pemecah perjanjian, hanya anda yang boleh membuat keputusan.

Bantalan yang kuat dan diukir di tempat duduk bermaksud Iskur menyediakan tempat duduk lumba yang sangat sesuai, dengan pemain dipegang kuat di semua sisi. Oleh itu, jika anda seorang pemain permainan yang lebih besar atau yang lebih suka permainan yang lebih longgar, maka ia adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan. Berat maksimum kerusi ialah 130kg.

Seperti yang diinginkan di kerusi permainan premium, Iskur dilengkapi dengan sandaran tangan 4D, yang memungkinkan untuk mendapatkan pelbagai konfigurasi, dan terdapat juga sokongan lumbal dan sokongan leher yang sangat baik (ada juga tengkuk leher disertakan). Lemparkan dalam sudut kecondongan padat 139 darjah dan pemasangan mudah dan anda mula melihat mengapa Iskur patut dipertimbangkan.

Seperti yang anda dapat lihat dari harganya, ini bukan kerusi permainan yang murah, tetapi untuk pemain dengan anggaran yang besar dan / atau sudah menggunakan produk permainan Razer, rasanya seperti cara terbaik untuk memperluas sebarang persediaan permainan.

Penting untuk diperhatikan bahawa Razer Iskur kini juga hadir dalam warna hitam - Razer Iskur Black Edition. Edisi Hitam, yang juga merupakan kerusi permainan bintang 5, menawarkan pakej yang sama dengan Iskur tetapi melakukannya dengan estetika yang lebih matang yang selesa di persekitaran permainan dan kerja. Perlu diperiksa untuk profesional yang suka permainan dan mencari peningkatan dua-dalam-satu untuk pejabat rumah mereka.

5. Secretlab Omega

Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi: 160 - 180cm
Buih: Ubat sejuk
Pelapis: Kulit PU
Armrest: 4D
Jenis mekanisme: Kecondongan pelbagai
Hidraulik: Kelas 4
Bersandar: 85-165 darjah
Saiz pakej: 82x70x37cm

Secretlab OmegaSemasa memilih kerusi permainan terbaik tahun 2021, anda harus memastikan bahawa anda mendapat keseimbangan yang betul antara fungsi dan keselesaan. Ia semestinya mempunyai kualiti binaan yang tahan lama, tetapi bukan harga yang perlu anda bayar. Secretlab Omega menandakan semua kotak ini dan banyak lagi.

Kerusi permainan Omega diperbuat daripada kulit PU, yang menjadikannya sedikit lebih berpatutan daripada pilihan lain, tetapi juga tahan lama, fleksibel dan tahan air. Ia memberikan bantalan dan sokongan yang hebat dengan busa penyembuh yang sejuk di bawah lapisan atas dan dilengkapi dengan bantal velor untuk kelembutan tambahan.

Secara gaya, ia berjaya melintasi garis antara tempat duduk kereta lumba yang kelihatannya direka khas untuk pemain, dan kerusi pejabat eksekutif. Ia hadir dalam warna hitam, putih, oren dan biru, tetapi warna-warna ini adalah warna aksen, sehingga warna yang lebih terang terlihat halus.

Buih memori di bahagian pinggang dan sokongan kepala menjadikan sesi permainan atau streaming yang panjang menjadi pengalaman yang selesa, sementara mekanisme kecondongan memastikan takhta kulit yang selesa ini bergerak semasa anda menggeser kerusi. Mengingat kualitinya, mendapatkan ini dengan harga kurang dari $ 359 / £ 300 adalah pencuri mutlak.

6. Mainkan haha ​​Gaming Chair

Spesifikasi
Dimensi: 69 x 29 x 56 sentimeter
Pelapis: Kulit palsu
Warna: Hitam, Biru, Merah, Ungu
Jenis busa: Ketumpatan tinggi
Berat maksimum:
Penyesuaian ketinggian: 104-114 cm
Ketinggian tempat duduk: 46 - 56cm
Putar: 360 darjah

Gaming ChairSekiranya anda mencari kerusi permainan terbaik di bawah £ 100 maka Play Haha Gaming Chair adalah pilihan yang tepat. Jangan biarkan namanya menipu anda, kerana ini adalah kerusi yang selesa dan sangat berpatutan untuk permainan dan pekerjaan yang tidak hanya menyokong berat badan hingga 150 kilogram, tetapi juga dilengkapi dengan pangkalan bintang 5 yang kuat dan pengangkat gas pneumatik.

Anda tidak mendapat banyak manuver dari segi sandaran lengan seperti beberapa tempat duduk yang lebih mahal, tetapi anda mendapat fungsi putar 360 darjah, roda pelbagai arah dan penyesuaian ketinggian yang kuat. Kerusi ini juga hadir dalam empat pilihan warna yang menarik, termasuk hitam, merah, biru dan ungu, dipenuhi dengan busa berketumpatan tinggi, dan selesai dengan kulit tiruan lembut.

7. Vertage SL5000

Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi: 123.5 - 133.5 cm
Pelapis: Kulit PUC
Buih: UPHR
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4

Vertage SL5000Kerusi permainan Vertagear SL5000 adalah salah satu kerusi permainan terbaik yang ada saat ini untuk memastikan anda duduk dalam keadaan baik semasa bermain, dengan banyak sokongan untuk leher dan punggung anda. Keseluruhan sandaran belakang juga boleh disesuaikan (170 darjah) sementara sandaran tangan boleh bergerak dari segi ketinggian dan lebar, yang bermaksud bahawa tidak kira badan atau ketinggian anda, anda dapat disokong sepenuhnya.

Bentuk kerusi, seperti yang anda harapkan dari kerusi yang dijual dengan kuat pada jarak pertengahan, sangat kuat, dengan kerangka keluli padat dan plat busa tahan kepadatan tinggi. Tempat duduknya juga mempunyai penutup kulit PU yang mesra vegan yang lembut, yang bermaksud mereka merasa seindah.

8. AndaSeat Dark Demon


Spesifikasi
Beban maksimum: 200kg
Pelapis: Kulit PVC
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Bersandar: 90 ° -160 °
Saiz pakej: 38x95x72cm

Dark DemonKerusi permainan hebat yang sesuai untuk bilik besar dan orang ramai, AndaSeat Dark Demon anda mempunyai banyak ruang untuk membuat anda selesa. Ini adalah salah satu kerusi terbesar dalam senarai ini, tetapi walaupun begitu, ia masih mempunyai asas yang cukup padat untuk dilancarkan. pada.

Dengan kerangka keluli satu bahagian, kerusi permainan ini terasa kukuh dan kukuh, dengan berat sehingga 200kg. Ia ditutup dengan kulit PVC yang mungkin sedikit melekit pada musim panas, walaupun sepanjang tahun ini bermakna ia sangat mudah dibersihkan.

Termasuk di dalam kotak adalah bantal leher dan pinggang yang boleh dilekatkan yang menjadikan kerusi ini selesa digunakan dalam sesi panjang. Ia juga hampir sepenuhnya miring sehingga anda boleh berbaring hampir rata jika anda mahu. Kerusi permainan jarak jauh yang hebat untuk ditambahkan ke senarai pendek!

9. Elemen Omega GT


Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi: 130 - 136cm
Pelapis: Kulit PVC
Buih: Terbentuk sejuk
Kastor: 5
Bantal kepala: Ya
Mekanisme penguncian: Ya
Bahan bingkai: Keluli

Elemen Omega GTKerusi permainan GT Omega Element yang baru adalah bintang sebenar. Dibangun dengan kukuh, sangat selesa untuk duduk dan diperbuat daripada bahan premium yang memberi jaminan kepada anda, GT Omega Element cukup menakjubkan untuk dilihat. Dan untuk penampilannya, itu hanya tuhan.

Lengan lengan yang lebar dan mudah disesuaikan juga menjadi sorotan - anda boleh menjadikannya sesuai dengan gaya duduk anda, dan hal yang sama berlaku untuk ketinggian dan kemiringan tempat duduk. Sokongan belakang dan bahu juga hebat, memberikan keseimbangan yang baik antara memberikan sokongan dan menyediakan kerusi yang masih boleh anda gunakan.

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, GT Omega Element mempunyai reka bentuk yang anggun dan minimalis. Ia halus dan bersahaja, dan kami menyukai penampilannya - sama ada anda mempunyai meja permainan atau ruang kerja anda, ini adalah kerusi yang sesuai.

Anda mendapat bantal sokongan kepala dan lumbar tambahan yang disertakan dengan kerusi jika anda memerlukannya, dan harganya juga berpatutan. Dengan cara GT Omega Element dibuat, anda mendapat gambaran bahawa ini adalah kerusi yang akan bertahan selama bertahun-tahun, dan anda boleh mengandalkannya untuk memastikan anda sentiasa menyokong sepanjang pengembaraan permainan anda.

Setelah menjalani ujian yang panjang, kami tidak menyedari masalah atau masalah setelah menghabiskan beberapa jam untuk duduk di Elements, dan ini menunjukkan keyakinan bahawa ia akan melakukan pekerjaan yang sangat baik untuk tahun-tahun yang akan datang.

10. Kerusi Permainan Brazen Phantom Elite


Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi: 110 - 120cm
Pelapis: Kulit palsu
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Kastor: 5 nilon tidak tergelincir

Brazen Phantom EliteJenama Britain yang meletakkan kualiti produk di atas anggaran pemasarannya, kerusi permainan Phantom Elite BraZen menawarkan keselesaan yang berpatutan dan sokongan yang selesa dalam palet yang agak lembut yang biasanya berwarna hitam dengan warna yang menonjol dalam salah satu daripada enam pilihan trim.

Anda jarang menemui kehalusan ketika menggunakan logo pada perabot seperti itu, dan BraZen tidak berbeza, dengan logo syarikat bersulam pada kedua-dua bahagian kerusi, bersama dengan bantal sokongan leher dan pinggang.

Dengan harga yang begitu rendah, Phantom menawarkan banyak ruang, dan kulit PU yang halus dibungkus dalam bingkai keluli yang kukuh, disokong oleh pelindung busa berlapis, menjadikan tempat duduk yang kukuh namun selesa untuk sesi permainan maraton yang tidak akan membuat anda kesal. . naik selepas beberapa jam.

Keselesaan adalah salah satu ciri yang membolehkan Phantom berganda dengan sempurna sebagai kerusi pejabat. Dilengkapi dengan angkat gas Kelas 4, sandaran tangan boleh laras, kastor nilon, bantal sokongan leher dan pinggang, dan mekanisme kupu-kupu yang memungkinkan penyesuaian ketinggian dan kemiringan, anda boleh beralih dari pendirian tegak, ke tempat yang kemas di bawah meja anda (terima kasih sandaran tangan), sehingga hampir hampir sepenuhnya.

11. Corsair Rush

Spesifikasi
Beban maksimum:
Ketinggian tempat duduk: 44 - 54 cm
Saiz pakej: 88.5cm x 69cm x 37.5cm
Pelapis: Fabrik
Buih: Poliuretana sejuk
Armrest: 4D
Condong: 0-10 darjah
Hidraulik: Kelas 4

Corsair RushSekiranya belanjawan anda tidak sesuai dengan kerusi permainan Secretlab Titan Softweave di atas, maka Corsair Rush patut dilihat kerana memberikan estetika dan pelapis yang serupa, tetapi harganya lebih murah.

The Rush bukan hanya untuk pemain berprestasi, dengan tempat duduk yang diilhami oleh prestasi sukan permotoran dan dilengkapi dengan sandaran berkontur, bantal leher lembut dan sokongan pinggang busa, serta sandaran tangan 4D yang membolehkannya bergerak ke arah mana pun.

Kualiti membina kerusi juga sangat tinggi, dengan kerangka keluli tertanam yang menjadikannya kukuh dan kukuh. Seperti yang anda harapkan dari kerusi permainan Corsair, ia juga menyediakan penyesuaian ketinggian tempat duduk yang kuat serta sudut sandaran (masing-masing 100mm dan 180 darjah).

12. Kerusi Permainan Ikon Noblechairs

Spesifikasi
Beban maksimum:
Ketinggian tempat duduk: 46.5 - 56.5 cm
Pelapis: Kulit PU, kulit asli, kulit hibrid vinil / PU
Hidraulik: Kelas 4
Buih: Tahan ubah bentuk sejuk
Armrest: 4D
Sudut kecondongan maksimum: 11 darjah

Ikon NoblechairsSelangkah lebih awal daripada siri kerusi permainan Epic, muncul Ikon dari Noblechairs.

Pembinaan kualiti dan kemasan kulit Ikon menjadikannya serupa dengan Epic, tetapi reka bentuknya jauh lebih sederhana yang kelihatan seperti kerusi pejabat mewah dan bukannya kerusi lumba, menjadikannya ideal bagi mereka yang perlu menjaga estetika pejabat, sambil menambah premium keselesaan dan ciri permainan.

Kerusi permainan ini juga hadir dalam versi bukan kulit yang lebih murah yang diperbuat daripada kain PU, yang akan menarik bagi mereka yang mempunyai anggaran.

13. Vertgear Racing Series S-Line SL4000

Spesifikasi
Beban maksimum:
Tinggi keseluruhan: 1200-1300 mm
Pelapis: Kulit PU
Buih: Ubat sejuk
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Sudut kecondongan belakang: 80 - 140 darjah
Bantal leher: Ya

Vertgear Racing Series S-Line SL4000Salah satu kerusi permainan yang paling menarik dalam senarai ini, SL4000 dari Vertagear hadir dalam reka bentuk putih dan hitam yang membuat anda merasa seperti berada di kapal angkasa.

Nampaknya ia mempunyai kemasan kulit, masukkan kulit PU, yang salah satu sebabnya sedikit lebih berpatutan daripada pilihan lain dalam senarai kerusi permainan 2021 terbaik kami.

Ini adalah model yang akan membuat anda selesa untuk waktu yang lama, dan setiap elemen dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Pada harga runcit, kami rasa anda tidak boleh meminta perkara lain.

14. Warrior Road Corsair T2

Spesifikasi
Beban maksimum:
Ketinggian tempat duduk: 51.5 - 60cm
Pelapis: Kulit PU
Armrest: 4D
Hidraulik: Kelas 4
Kecondongan maksimum tempat duduk: 170 darjah
Kecondongan tempat duduk maksimum: 17 darjah
Buih: Poliuretana sejuk
Bantal leher: Ya

Warrior Road Corsair T2Corsair telah menjadi kekuatan yang harus diperhitungkan dalam dunia komponen PC dan periferal, dan membawa nuansa premium dan kualiti mewah yang sama untuk model kerusi permainan barunya.

T2 Road Warrior boleh menjatuhkan dua filem sci-fi terkenal dengan namanya, tetapi perabot mewah ini jauh dari fiksyen. Direka secara ergonomik dengan bantal di setiap tempat yang mungkin, anda mendapat segalanya dari sandaran tangan 4D (yang bergerak ke arah mana pun) hingga kerangka keluli yang kukuh untuk tulang belakang yang kukuh yang tidak akan pecah atau bergeser.

15. Kerusi Permainan AKRacing Core EX-Wide

Spesifikasi
Beban maksimum:
Dimensi: 65x60x150 cm
Armrest: 3D
Pelapis: Fabrik
Buih: Ubat sejuk
Rangka: Lebih luas

AKRacing Core EX-WideSekiranya anda bergelut untuk mencari kerusi yang tidak cukup sesuai atau selesa untuk duduk bersila, anda pasti senang melihat bahawa AKRancing menjadikan versi kerusi siri EX standard yang lebih luas. RRP hanya 20lbs lebih tinggi daripada EX standard dan versi ini menyokong sehingga 330lbs (150kg).

Seri EX cukup berat berkat kerangka keluli yang kukuh. Asasnya adalah aluminium hitam dengan kastor 2.5 inci yang besar untuk mudah dibawa. Ia dilapisi dengan kain poliester tahan lasak di atas busa berketumpatan tinggi dan anda boleh memilih warna hitam pekat, hitam dengan aksen merah atau biru atau merah dengan aksen hitam.

EX boleh dimiringkan dari 3 hingga 18 darjah dan mempunyai kunci kecondongan; Anda boleh bersandar hingga 180º dan anda boleh menyesuaikan sandaran tangan, sudut belakang, pad lumbar dan sandaran kepala.

16. Kerusi Permainan AndaSeat T-Pro 2

Spesifikasi
Saiz: Raja Super
Armrest: 4D
Rangka: Keluli
Bantal kepala: Ya
Kastor: 65mm
Condong: 90-160 darjah
Hidraulik: Kelas 4

AndaSeat T-Pro 2Kerusi Permainan AndaSeat T-Pro 2 direka untuk menampung pemain yang sangat tinggi, dan berkat dimensi rajanya, ia juga sangat selesa.

Seperti beberapa kerusi lain dalam panduan membeli kerusi permainan terbaik T3, yang satu ini juga mempunyai pelapis, dan akibatnya ia tidak menjerit estetika pemain. Oleh itu, bagi mereka yang mencari kerusi permainan yang sesuai dengan persekitaran pejabat, AndaSeat T-Pro 2 sangat sesuai untuk itu.

Dan, walaupun kesesuaian dan kemasannya tidak sekuat yang kita dapati di kerusi lain, ia dilengkapi dengan penyesuaian yang kukuh dan ciri-ciri yang baik, seperti bantal belakang dan leher tambahan.

17. Kaiser Tempat Duduk Anda 2

Spesifikasi
Jenis Buih: Acuan Ketumpatan Tinggi Membentuk Buih
Kerangka: Keluli
Kelas Angkat Gas: 4
Armrest: 4D
Bahan Penutup Kerusi: Kulit PVC
Berat: 33.5kg

AndaSeat Kaiser 2Jika Anda mencari kursi gaming yang pertama dan terutama memberikan konstruksi yang sangat kokoh, seperti yang kami catat dalam ulasan AndaSeat Kaiser 2 kami , kursi ini layak untuk dicoba.

Ini memiliki kehadiran yang sangat kokoh saat dibangun dan mampu mendukung beban terbesar sekalipun, sementara ada banyak cara untuk menyesuaikannya juga, yang berarti dapat diubah sesuai keinginan.

Kursi ini banyak dipasarkan sebagai kursi untuk bermain game, tetapi desainnya cukup sederhana dan condong ke arah estetika kursi kantor eksekutif, yang berarti kursi ini cocok untuk kantor rumahan tempat bekerja dan bermain.

Cara Memilih Kerusi Permainan Terbaik Untuk Anda

Ketika membeli kerusi permainan, perhatikan berbagai tingkat kenyamanan dan dukungan yang disertakan pada setiap model, seperti kemampuan untuk mengatur ketinggian, sandaran tangan, dan cara kursi juga miring. Bantal yang boleh ditanggalkan juga merupakan bonus, untuk lapisan keselesaan tambahan.

Anda juga harus mengetahui disiplin atau genre permainan yang mungkin disesuaikan dengan kerusi tersebut, jika ada - beberapa kerusi permainan terbaik di pasaran telah dirancang dengan mempertimbangkan simulasi perlumbaan atau penerbangan, misalnya, walaupun terdapat banyak, semua - kerusi permainan dalam-satu juga disediakan.
Apakah kerusi permainan terbaik?

Terdapat banyak kerusi permainan berbeza yang disesuaikan untuk permainan PC, serta bermain permainan di Xbox One, PS4, dan Nintendo Switch, dengan pelbagai saiz, bahan binaan (seperti kulit), dan set fitur.

Oleh itu, kerusi permainan terbaik adalah, pertama dan terpenting, yang paling sesuai untuk tetapan permainan tertentu dan senario penggunaan yang anda maksudkan. Kerusi permainan tertentu, misalnya, dibuat untuk digunakan dalam permainan simulasi seperti pelumba dan sim penerbangan, sementara yang lain pakar dalam menyokong pemain dalam tajuk MOBA atau FPS.

Sudah tentu, anda juga harus mempertimbangkan penampilan dan gaya yang anda mahukan ketika memilih salah satu kerusi permainan terbaik yang ada pada tahun 2021. Selera setiap orang sedikit berbeza di jabatan ini.

Nasib baik, kebanyakan kerusi permainan digayakan untuk dicocokkan dan cenderung menyerupai kerusi kereta lumba kulit, tetapi anda ingin memilih gaya yang paling sesuai dengan hiasan bilik permainan anda, dan juga warna yang tidak akan mengganggu anda. atau menonton pasangan anda ke maraton permainan terbaru anda.

Lagipun, memilih kerusi permainan berkualiti tinggi dapat membuat perbezaan besar terhadap prestasi permainan anda, begitu juga monitor dan alat input pilihan anda. Jangan mengambil keputusan membeli anda dengan ringan, atau anda mungkin mempunyai kerusi yang mengetuk anda di bidang utama, yang mempengaruhi keselesaan atau kemampuan permainan anda.

Perlu diingat bahawa kerusi permainan yang berbeza boleh bersandar pada satu genre permainan tertentu, seperti kerusi yang paling sesuai dalam FPS berbilang pemain seperti Call of Duty: Modern Warfare atau yang lain yang sesuai untuk MOBA seperti DOTA 2 atau League of Legends. Dan itu tidak termasuk kerusi permainan khas untuk sim lumba.

Mendapatkan kerusi permainan terbaik untuk PC atau konsol anda bermaksud mendapatkan peluang yang lebih baik untuk mencapai sasaran musuh atau skor tinggi yang anda inginkan, dan memerlukan kerumitan untuk memilih kerusi permainan terbaik untuk anda. .
Kerusi permainan terbaik 2021: pembuat kerusi permainan terbaik

Walaupun anda memilih kerusi permainan permainan terbaik yang dapat dibeli dengan wang, anda juga harus memilihnya dari pembuat kerusi premium yang dihormati dengan warisan yang betul - atau, sebagai alternatif, yang baru yang disyorkan oleh orang lain.

Dengan banyak pendatang baru di pasar baru-baru ini, airnya sekarang baik dan benar-benar keruh, menyukarkan orang yang belum tahu untuk mengetahui apakah kerusi permainan mempunyai kualiti yang lebih baik.

Kerusi Permainan Terbaik 2021: Pelapis Kulit Atau Kain

Hari ini terdapat dua jenis pelapis kerusi permainan utama, kulit (asli dan tiruan) dan kain. Dan, lebih-lebih lagi, sebilangan besar kerusi permainan dari pembuat terbaik di dunia (seperti SecretLab, Vertagear dan Noblechairs) tersedia dalam kemasan yang berbeza semasa membuat pesanan, yang menimbulkan persoalan mana yang lebih baik.

Nah, lihat, perkara pertama yang akan kita katakan adalah bahawa bahan kerusi permainan anda memberi kesan pada mata terlebih dahulu, dan kecantikan ada di mata setiap pemain permainan. Itulah sebabnya kami katakan jangan terlalu menekankan perkara yang harus anda beli, dan sebaliknya dapatkan kerusi permainan yang paling menarik bagi anda. Lagipun, ini adalah takhta permainan yang akan menjadi pusat persediaan anda untuk tahun-tahun akan datang - jadi pastikan anda menyukai penampilannya.

Sudah tentu, estetika masa lalu kemudian muncul sebagai faktor harga. Kemasan fabrik cenderung lebih murah atau setara dengan kulit palsu, tetapi ada tahap kualiti, dengan kain SoftWeave SecretLab memotong banyak kerusi tingkat kemasukan tetapi harganya lebih mahal. Seterusnya adalah lapisan kulit palsu premium, yang cenderung menguasai pasaran hari ini, dan kemudian skala harga teratas adalah kulit asli, dengan lapisan Napa menjadi yang teratas.

Dari segi sifat, tempat duduk kulit cenderung lebih hangat daripada kain, dan mereka juga cenderung tidak menyerap peluh - yang boleh menyebabkan punggung, bawah, dan kaki melekit. Kulit, dan terutama kulit asli, sangat lembut dan selesa, dan juga mempunyai kemasan yang sangat pintar dan premium.

Kemasan fabrik cenderung lebih bernafas, dan oleh itu bagus untuk tetap sejuk, tetapi dalam kebanyakan senario tidak menawarkan kemasan halus atau penampilan premium dari pelapis kulit (sekali lagi, kita akan mengatakan kain SoftWeave SecretLab adalah pengecualian). Oleh itu, selalu menjadi keutamaan setiap pemain permainan.

Sudah tentu, etika perolehan kulit asli juga dipertimbangkan oleh banyak pemain hari ini, sebab itulah kerusi kulit vegan kini juga dihasilkan oleh banyak pengeluar.

Apakah Kerusi Permainan Terbaik Untuk Sakit Belakang?

Sakit belakang adalah masalah serius bagi sesiapa sahaja yang menghabiskan banyak waktu di meja, dan pemain tidak terkecuali. Apabila anda menghabiskan berjam-jam dalam talian maka anda perlu merasa selesa, dan duduk di kerusi yang tidak dirancang untuk itu adalah kaedah terbaik untuk memberi anda RSI serta sakit belakang, lengan, dan leher yang serius.

Setiap kerusi permainan dalam panduan ini menawarkan tahap sokongan yang luar biasa, tetapi jika anda secara khusus mencari kerusi permainan terbaik untuk melegakan sakit belakang, maka anda harus melihat Razer Iskur atau Razer Iskur Black Edition sebelum ada yang lain. Sebabnya adalah kerana ia mempunyai sistem sokongan lumbar terbaik yang pernah kita lihat di kerusi permainan, dengan sandaran ergonomik yang sesuai dengan tempat duduk dan dapat disesuaikan dengan gerakan tuas yang cepat.

Sistem lumbar berfungsi sama dengan mekanisme kerusi berbaring - menarik tuas dan sandaran dari kerusi ke belakang, menariknya ke belakang dan menyandarkannya ke atas kerusi menyebabkannya merosot semula. Sistem ini hebat kerana membolehkan pelbagai sudut sokongan belakang dipilih.

Razer Iskur juga dilengkapi dengan bantal leher, yang digabungkan dengan sistem sokongan lumbar bermaksud kerusi ini adalah salah satu kerusi terbaik untuk mencegah sakit belakang dan memastikan keselesaan berpanjangan semasa bermain permainan.

Catat Ulasan for "Kerusi Permainan Terbaik Tahun 2021"