Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mouse Game HyperX Pulsefire Haste

HyperX Pulsefire Haste memberikan pengalaman mouse permainan yang tepat dan selesa Untuk menyimpulkan ulasan HyperX Pulsefire Haste ini: mouse permainan pertengahan ini minimalis, berbentuk sarang lebah dan ringan, ini adalah salah satu mouse permainan terbaik yang boleh anda beli.

HyperX Pulsefire HasteSekiranya anda ingin menyegarkan keseluruhan persediaan permainan anda, lihat panduan untuk papan kekunci permainan terbaik, kerusi permainan terbaik, monitor permainan terbaik dan alat dengar permainan terbaik.

HyperX Pulsefire Haste adalah mouse game yang cukup asas. Semua yang dikatakannya boleh dilakukan, ia melakukannya dengan sangat baik. Ia tidak mempunyai semua ciri mewah mouse mewah, tetapi memandangkan harganya, ia mempunyai hampir semua yang anda perlukan. Reka bentuk berlubang membuat saya bimbang tentang serpihan.

Kajian HyperX Pulsefire Haste: Reka Bentuk dan Penyediaan

Sekiranya kita bercakap tentang bagaimana HyperX Pulsefire Haste kelihatan, ia kelihatan seperti mouse permainan ringan. Saya tidak bermaksud meremehkan, tetapi jika anda pernah menggunakannya sebelum ini, anda akan mengenali prinsip reka bentuk yang sama. Ia kecil dan ringan dan mempunyai reka bentuk sarang lebah yang membolehkan pengeluar mencukur gram berharga dari casis.

Ini adalah mouse padat yang berukuran 124.2mm x 38.2mm 66.8mm (LxHxW), beratnya hanya 59g - 80g jika anda menyertakan kabel hiperfleks 1.8m. Itu benar-benar meletakkannya di antara mouse permainan ultra ringan terbaik, dan tidak ada beberapa pilihan yang lebih ringan. Tentunya tidak dalam julat harga.

Di luar dua dudukan butang depan, anda akan menemui dua di sebelah kiri mouse tangan kanan ini, serta roda roller yang diterangi di tengah dan butang yang lebih kecil di atas yang dapat mengaktifkan DPI. Semua ini dapat dikonfigurasi semula mengikut keinginan anda dengan memuat turun perisian HyperX Ngenuity.

Anda juga boleh menyesuaikan warna lampu, dan mempunyai beberapa pilihan kesan (padat, kitaran & pernafasan) untuk penampilan yang anda mahukan. Roda itu adalah satu-satunya warna yang anda dapati pada tetikus serba hitam ini, bagus dan bersahaja tetapi jika anda menyukai sesuatu yang sedikit lebih mencolok maka anda tidak bernasib baik.

Ia adalah mouse yang kelihatan baik dan setelah menggunakan pita pegangan yang disertakan dengannya, ia mengambil udara yang kasar. Saya bimbang tentang sarang lebah kerana tidak ada jaring atau apa-apa untuk menangkap serpihan. Sekiranya anda seorang pemakan meja seperti saya maka itu adalah sedikit kebimbangan tidak kira seberapa debu pencetusnya.

Kajian HyperX Pulsefire Haste: Prestasi dan Ciri

Pulsefire Haste selesa digunakan, dan walaupun setelah berjam-jam bermain, saya tidak menyadarinya sama sekali panas. Saya merasa sangat responsif, dan bagus untuk permainan yang lebih aktif, di mana anda banyak menatal atau cuba untuk tidak menembak di kepala - di situlah mouse ultra ringan cenderung bersinar. Ini dibantu oleh 'kasut PTFE kelas dara murni' di bahagian bawah, yang menyediakan gelongsor tanpa geseran.

Sensor PAW 335 di tengah mouse ini bukan spesifikasi tertinggi, tetapi hanya pemain yang sangat obsesif akan memerhatikan. Bagi orang seperti saya, tanpa cita-cita untuk menyertai pasukan e-sukan profesional, DPI maksimum Pulsefire Haste (titik per inci linier) 16000 sudah mencukupi. Sejujurnya, saya cukup gembira jauh lebih rendah daripada itu.

Perisian Ngenuity yang saya sebutkan sebelumnya cukup mendasar, anda dapat mengkonfigurasi tetapan DPI anda, menambah lampu agar sesuai dengan tetapan permainan anda yang lain dan mengkonfigurasi semula butang. Anda juga boleh membuat pratetap anda sendiri yang dapat dihidupkan dan dimatikan. Saya melakukan beberapa percubaan mengatur konfigurasi untuk digunakan sebagai pengawal video asas yang berfungsi dengan baik.

Sukar untuk menyalahkan prestasi HyperX Pulsefire Haste, mouse game yang lebih mahal akan mempunyai sensor yang lebih responsif, lebih banyak butang, dan pilihan konfigurasi yang lebih mendalam daripada tawaran asas Ngenuity yang terkenal, tetapi Pulsefire Haste memenuhi hampir semua janji yang dibuat untuk anda.

Kajian HyperX Pulsefire Haste: Harga dan Keputusan

HyperX Pulsefire Haste adalah mouse permainan ultra ringan jarak jauh yang hebat. Ini adalah salah satu mouse yang lebih mahal dalam julat harganya, sekitar £ 49.99 / $ 49.99, tetapi saya fikir ia mungkin berbaloi. Ia melakukan semua yang anda mahukan, sangat baik.

Saya telah menggunakan tetikus ini untuk melakukan sedikit perkara, bermain strategi hebat seperti Stellaris, mengganas Night City di Cyberpunk dan lebih banyak klik asas di internet. Ini malah membantu saya membina laman web separuh. Ia mungkin bukan pilihan pemain profesional tetapi saya gembira.

Sekiranya anda jenis yang memerlukan mouse permainan yang dapat menerangi ruangan seperti sambutan tahun 1980-an, ini bukan untuk anda. Sekiranya anda benar-benar mesti mempunyai DPI tertinggi, maka hindarilah. Tetapi jika anda dapat memaafkan reka bentuk asas dan sensor yang lebih murah, maka HyperX Pulsefire Haste adalah pembelian yang berkualiti.

Catat Ulasan for "Mouse Game HyperX Pulsefire Haste"